Έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από την έναρξη της εκστρατείας υποστήριξης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας για την ολοκλήρωση της ανακαίνισής της και η αποδοχή τόσο του κοινού όσο και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι εντυπωσιακή, συγκινητική και εξαιρετικά αισιόδοξη.

Το καινοτόμο έργο, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η προσφορά της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας μέχρι σήμερα-στοιχεία που την έχουν καταστήσει εθνικό και διεθνές πρότυπο, η διαρκής επιθυμία της για εξέλιξη και η ξεχωριστή τόλμη με την οποία πήρε την πρωτοβουλία, πρωτοπορώντας άλλη μία φορά, να υλοποιήσει τα όνειρά της, με μια ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο, μέσω της εκστρατείας υποστήριξης, έχει ήδη αγκαλιαστεί και επιβραβευτεί με θέρμη.

Όλα τα τοπικά Μέσα διαδίδουν το μήνυμα και κάνουν εκκλήσεις στον κόσμο να υποστηρίξει, η κοινότητα της Βιβλιοθήκης, τα μέλη της, αφήνουν τη δωρεά τους στο κουτί εισφορών, ενώ έχουν γίνει και οι πρώτες καταθέσεις στους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν προταθεί στο site της εκστρατείας support.libver.gr. Στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της Βιβλιοθήκης, το κοινό προτείνει μέχρι και να εργαστεί εθελοντικά για να συμβάλλει ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό.

Η προβολή της εκστρατείας και της Βιβλιοθήκης απέκτησε εθνικό χαρακτήρα, από την στιγμή της ανακοίνωσής της. Εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας τη φιλοξενούν στην πρώτη τους σελίδα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας δίνουν το λόγο σε εκπροσώπους της Βιβλιοθήκης να παρουσιάσουν την εκστρατεία, να μεταφέρουν το μήνυμα, να παρακινήσουν τον κόσμο να υποστηρίξει.

Η εκστρατεία μόλις απέκτησε και δικό της τραγούδι! Οι Barb Wire Dolls, μία από τις καλύτερες μπάντες σήμερα στην παγκόσμια punk σκηνή, με καταγωγή από την Κρήτη, συναυλιακό κοινό πλέον σε όλο τον πλανήτη, και παραγωγό του πρώτου τους LP τον παραγωγό των Nirvana, Steve Albini, ηχογράφησαν στο studio ηχογράφησης της Βιβλιοθήκης το νέο single «Survive», αποκλειστικά για την εκστρατεία. Το τραγούδι μπορείτε να ακούσετε  στο https://goo.gl/tQGGoQ

Το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα είναι 7.300€

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ώστε

ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ!

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.