Αγαπημένοι μας φίλοι, συγγενείς, συμπατριώτες μας.

Στις 11 Ιανουαρίου, ξεκινήσαμε εκστρατεία υποστήριξης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, της Βιβλιοθήκης μας που εδώ και χρόνια μας κάνει περήφανους σε όλο τον κόσμο, στην πλατφόρμα support.libver.gr.

Σκοπός μας, να συγκεντρώσουμε 100.000€, ποσό που θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση του 2ου ορόφου της, ώστε η Βιβλιοθήκη μας να γίνει μία από τις πιο σύγχρονες βιβλιοθήκες της Ευρώπης.

Όταν ξεκινούσαμε θεωρούσαμε το στόχο φιλόδοξο, ήδη όμως – και ενώ απομένουν 3 εβδομάδες για την ολοκλήρωσή της –  οι δωρεές που έχουμε, έχουν  ξεπεράσει το 53% και μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε!

Τα μηνύματα που μας στέλνετε, μας έκαναν να καταλάβουμε ότι σας έχουμε και πάλι κοντά μας. Έχετε και εσείς κινητοποιηθεί για να μάθει ο κόσμος την προσπάθειά μας, μας έχετε στείλει την εισφορά σας, μοιράζεστε την αγάπη και το καμάρι μας για τη Βιβλιοθήκη.

Για όλους εσάς λοιπόν που θέλετε να στείλετε την εισφορά σας σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μία σελίδα υποστήριξης στο Indiegogo, ώστε να μπορείτε να τη δώσετε με πολύ πιο εύκολο τρόπο, χωρίς να επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής εμβάσματος.

Η σελίδα είναι αυτή: https://goo.gl/gliGxa και η βοήθειά σας μας είναι απαραίτητη.

Προωθήστε τη στους φίλους και συγγενείς σας που ζουν στο εξωτερικό. Μοιραστείτε τη με όσους πιστεύετε ότι μπορεί να τους ενδιαφέρει.

Πλησιάζουμε το στόχο μας και στις 3 εβδομάδες που μένουν, θα τον πετύχουμε!

Όλοι Μαζί Θα Ανάψουμε τα Φώτα!

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.